Intervju: Karin Tuuri på Parvati

Sedan 1985 har vi på Föllinge tillverkat ekologisk hudvård nära naturen i Jämtlands inland. För att fira våra över 30 år i den ekologiska branschen vill vi under året uppmärksamma några av de människor som varit en del av vår resa – både personal, kunder och återförsäljare runtom i landet.karin-med

Karin Tuuri har sedan 1993 drivit företaget Parvati Inre och Yttre Skönhet i Asarum utanför Karlshamn, och där hon erbjuder en meditativ behandling som hjälper dig att bli mer närvarande i din kropp. Hon erbjuder även bindvävsmassage och spabehandlingar.

Vad menar du med inre och yttre skönhet?

Inre och Yttre Skönhet syftar till att vårda sin hud på utsidan och också värna om den inre skönheten som
kan blomma om vi slappnar av på djupet. Om vi står i samklang med naturen kan vi också uppleva det inombords, menar Karin.

Varför använder du ekologiska produkter i dina behandlingar?

Jag har arbetat med Föllinge sedan jag startade min verksamhet och sökte ett ekologiskt alternativ.  När Föllinge certifierade sig via NATRUE blev jag jätteglad för jag hade inte hittat något som kunde jämföras med deras massageoljan, säger Karin.

Vad är dina tre bästa tips för att må bra?

  • Ta tillvara på naturen – promenera, jogga, cykla, osv.
  • Boka in tid för avslappning; det kan vara en riktig pyjamashelg med familjen eller vad du än har behov av. Ge dig själv tid till återhämtning och att bara vara. Det är viktigt med balans mellan aktivitet och vila.
  • Och så naturligtvis; Sköt om din hud! Den är din barriär utåt…