Intervju: Anna Swedin på Swedin Holistic

Sedan 1985 har vi på Föllinge tillverkat ekologisk hudvård nära naturen i Jämtlands inland. För att fira våra över 30 år i den ekologiska branschen vill vi under året uppmärksamma några av de människor som varit en del av vår resa – både personal, kunder och återförsäljare runtom i landet.Anna Swedin

Anna Swedin har har flera års erfarenhet som massör, och startade förra året det egna företaget Swedin Holistic i Stallarholmen där hon erbjuder både träning, yoga och massage.

Berätta om Swedin Holistic – hur länge har ni funnits och vad erbjuder ni?

Företaget är nystartat, sen i november 2015. Jag erbjuder Massagebehandlingar, men också träning i form av personlig träning och yoga (även för barn). Jag har en utbildning som Hälsopedagog och erbjuder därför mina kunder ett helhetstänk.

Varför använder du ekologiska produkter i dina behandlingar?

Jag tycker att det är viktigt att tänka på miljön och huden hela vägen. I vad vi äter och vad vi använder för produkter.

Varför använder du Föllinge?

Jag kom i kontakt med Föllinges produkter när jag var anställd och masserade. Efter att ha jobbat som massör i många år har jag provat ett flertal oljor. Aldrig tidigare har jag varit så nöjd som jag är med Föllinges massageolja. Den passar mig perfekt och kunderna gillar verkligen doften och känslan efteråt.

Dela med dig av dina tre bästa tips för att må bra!

  • Var ute i friska luften!
  • Ät och träna regelbundet och lagom, tänk på VAD du äter och HUR du äter.
  • Unna dig saker som får dig att må bra….i kroppen men också i hjärtat och själen…i lagom mängd.

Att vara hälsosam handlar för mig om att hitta det sätt som är rätt för mig.