Återställ hudens balans med en mild shower gel

Nu är det äntligen sommar och förhoppningsvis lång ledighet! Sommaren är härlig men sol och bad torkar lätt ut huden; därför är det viktigt att vid kvällsduschen använda en mild och dryg duschprodukt för att återställa balansen i huden. Duschprodukter skall inte torka ut huden – de skall tvätta rent utan att störa hudens balans.

Som julierbjudande har vi vår duschgelé, framtagen till hela familjen. Med en bas av kokostvättämnen säkerställs en bra återfettning. Vår ekologiska shower gel är mild och med ett pH-värde anpassat till huden som gör att den kan användas varje dag! Vår shower gel har en en mild och fräsch doft, med inslag av ylang, apelsin, mandarin, citron, cederträ.

Njut av mjuk hud med mycket lyster i sommar, och undvik att torka ut och flagna. Sommarens ledord för välmående och mjuk hud är:

  • Mild rengöring – där vår duschgelé är både fuktgivande och mjukgörande.
  • Peela en gång i veckan, eller vid behov, för att ta bort döda hudceller och låta hudens naturliga lyster komma fram.
  • Smörj varsamt om kvällen
  • Skydda huden från solen, särskilt mitt på dagen! Kom ihåg att skugga och heltäckande lätta kläder är det bästa skyddet från solens starkaste strålar.

Ta hand om dig själv och din hud i sommar, och njut av ledigheten!