Skrivet om oss

Nedan finner du ett urval av bloggar och tidningar som skrivit om oss på Föllinge.

Tidningar

>> LT: Föllinge har gått från utkant till centrum: ”Vi siktar på att komma ut på en större marknad”

LT-redaktionen var på besök i Föllingefabriken:

– Våra kunder är alla typer av människor, men de har framförallt ett merintresse av vad de stoppar i sig och vad de har på sig, säger Ingela.

>> Finest.se: Naturliga hudvårdsprodukter från naturen i Jämtland

Finest.se skrev ett inlägg om Föllinge och hur våra produkter kommer ifrån den jämtländska naturen:

”Ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade i Föllinge med råvaror hämtade från den friska naturen i Jämtland. Jämtlandsnaturen i norra Sverige är känd för att vara frisk, ren och att göra oss gott, precis som de hudvårdsprodukter vi använder bör göra. Alltför många använder hudvårdsprodukter utan att titta på innehållet, vilket kan göra att huden utsätts för ämnen som inte är bra i längden.”

>> Dagens Industri: Tolv års slit gav resultat

Dagens Industri-redaktionen var på besök i Föllingefabriken och skrev om arbetet med att driva ett ekologiskt hudvårdsmärke:

”När Inger Swensson och Ingela Johanson fick möjlighet att ta över Föllinge Hälsoprodukter tvekade de inte. Men beslutet att satsa var början på en tolv år lång uppförsbacke. Nu börjar de närma sig krönet.”

1200

Bloggar

>> Vardagsrutiner för hälsan

Hälso- och träningsbloggerskan Cecilia Folkesson skriver om vardagsrutiner för hälsan och tipsar samtidigt om Föllinges morotsolja:

”Varje kväll eller morgon smörjer jag in ansiktet med morotsolja. Antingen bara oljan, eller några droppar i ansiktskrämen. Älskar morotsolja! Denna är ekologisk med 100% naturligt innehåll. Gör huden mjuk och elastiskt, ger en lite lätt ton och framhäver solbrun hud.”

>> Nature of Sweden by Föllinge

Livsstilsbloggerskan Stina Nilsson på Stinas Tillvaro har skrivit om Föllinge och varför hon gillar våra ekologiska produkter:

”Morotsoljan fick jag beskriven av en släkting var en olja som kan användas till lite vad som helst. För min del har det inneburit att den har fått mjuka upp nariga nagelband så väl som agerat extra fuktgivare till vinterbitna kinder.”

follinge_eco6

>> SOM EN FJÄLLVANDRING UPPE I NORRLAND

Hälsobloggerskan Petra skriver om varför hon gillar Föllinge:

”Föllinge´s produkter är ekologiska och milda vilket är viktigt för mig som har en känslig hud. Dom luktar verkligen naturligt och det känns nästan som att gå en fjällvandring uppe i Norrland”

>> Found Happiness In Lavender Fields & This…

Londonbloggerskan Uli på Found Some Paper har skrivit om Föllinge Produkter och tipsar samtidigt om lavendelfält att besöka utanför London:

”Föllinge is a Swedish product and it was founded in the north of Sweden in 1985. I’m very happy they made it to the UK (and other countries – you order their products here). I’m a huge fan of Swedish design and I can tell you that their beauty products are as amazing as their design. Well, at least Föllinge is. Their organic products are divided into products for your face, for your body, and wellness. I just started trying a few of their products and I love how they feel on your skin.”

lavender-field-5-foundsomepaper

>> Inspiration och höstseghet

Bloggerskan och handvävaren Hanna Kristine skriver om Föllinge produkter och hennes förkärlek för ringblommor:

”Jag är uppväxt med Föllinge produkter men har liksom ”tappat bort” dom, men egentligen är det fantastiskt, ekologiska produkter tillverkade i Jämtland, jag tror jag ska bli stamkund.”


Kontakt

Har du eller vill du också skriva om oss på Föllinge? Maila emelie@follingeprodukter.se med tips, frågor och idéer!